OpenClose
Moin Moin (niederländisch) PDF Drucken E-Mail

Moin Moin!!

Logo Nordenham Marketing & Touristik e. V.Tussen Weser en het groene Marschenland is de stad Nordenham met zijn grote ruime omstreken een geliefd oord voor ontspanningen rustzoekenden en fietsers.

Steeds weer de meststieren in onze weiden zien grazen of ze zien als grote bonte figuren die verwijzen naar de verscheping, in het midden van de twintigste eeuw, van duizenden dieren naar Engeland.. Op het ossenspoor dwars door de stad komt de Nordhamer geschiedenis haarzuiver tot leven.

De omgeving rond Nordenham is ee ideaal feitsgebied: De “Deutsche Sielroute” van de Weser Radweg, de regio Umterweser en de Noordzee kust fietsweg voeren direct door het stadgebied. Voor dagtochten zijn er tochten op goed uitgezette en goed berijdbare fietspaden uitgezet. Bijvoorbeeld op de oude Bahndamm richting Butjadingen, of over de handelspaden door de “Wisch”, ons groene achterland.

Nordenham nie tylko charakteryzuje jego położenie na wodzie, ale także oferuje wiele atrakcyjnych i rekreacyjnych obiektów kultury.

Goed geziene gasten zijn de fietsers bij hotels, pensions en privé adressen in Nordenham. Fietsen kunnen direct bij de toeristen bureaus gehuurd worden.

In het bijzonder worden de “echte zeelui” door uitstapjes naar het enig echte Duitse “Hochsee” eiland Helgoland, een trip naar Bremerhaven of de bijzondere traditionele zeiltochten aangelokt.Te voet kan het Unesco Werelderfgoed de Waddenzee tijdens een wadwandeling beleeft meegemaakt en beleeft worden. Goed zicht op voorbij trekkende grote schepen, elegante zeilschepen en kleine bootjes maakt een wandeling over de strandpromenade, die de Nordenhamer Union-Pier verbindt met de haven Grossensiel, tot een waar genoegen.

Puur genoegen voor alle behoeften biedt het leasure aanbod in Nordenham. Het Stoertebeker zwembad met zijn buitenbassin en de reuzenglijbaan, het regionale museum, de vele sport faciliteiten, het strand of de tot de fantasie sprekende parken en de meren in het stadgebied beloven recreatie en ontspanning voor groot en klein. Een highlight is de Moorseer Muehle, die u uitnodigt voor een van de bakdagen in de Molenbakkerij, een cafébezoek of een bezoekje aan het molenmuseum.

W Centrum miasta z wieloma małymi sklepami, rynkiem głównym i przytulnmi kawiarenkamni jest miejscem spotkań młodych i starszych.

Interregionale evenementen trekken elk seizoen bezoekers aan, echte highlights zijn de Landbouw-party “Garten & Ambiente(tuin en sfeer) in juni, en de traditionele Ossenmarkt”tijdens de koopzondag in oktober.

Regionale producten spelen voor ons een belangrijke rol, deze producten worden bijvoorbeeld aangeboden op de grootste weekmarkt van de regio, iedere dinsdag- en vrijdagmorgen . Van hieruit geraken de bezoekers snel in het voetgangersgebied met vele vakzaken, kleine restaurants en cafés die een bezoek aan Nordenham afronden.

Na zachodzie istnieje półwyspa Jadebusen. Od Eckwarderhörne i Fedderwardersiel można także Statkami wycieczkowymi wyruszyć na Morze.

Nordenham Marketing & Touristik e. V.
Markplatz 7
26954 Nordenham
Tel.: +(49) 4731-9364-0
Fax: +(49) 4731-9364-46
E-Mail: info(at)nordenham.net

 

Serdecznie Witamy w młodym mieście Nordenham! JĘZYK POLSKI

Welkom in de stad Nordenham! NEDERLANDS

Besuchen Sie uns auf Facebook!Besuchen Sie uns auch auf Facebook!

Stadtfest 2017


Stadtfest 2017 vom 17. bis zum 20. August mit dem Umzug als Startpunkt. Viel Unterhaltung für Jung und Junggebliebende. Weitere Informationen finden Sie hier.

Wir sind für Sie da

Nordenham Marketing & Touristik e. V.
Markplatz 7
26954 Nordenham

Tel.: +(49) 4731-9364-0
Fax: +(49) 4731-9364-46
E-Mail: info(at)nordenham.net

Wesermarsch-Routen


Zum Radrouten- und Freizeitnavigator Wesermarsch